2012 means Pu-Erh (partea I)

Standard

Mi-am propus ca in 2012 sa ma axez pe Sheng Pu-erh (ceaiul meu preferat), sa incerc cat mai multe tipuri, soiuri, sa citesc despre, sa ma documentez, sa invat, sa observ.

Am primit vineri coletul cu ceai din China. 5 turte, 5 fabrici diferite, intre 2007 si 2009, de la (foarte) ieftin la (destul de) scump.

Toate vor fi prezentate pe blog la momentul potrivit. Momentan, doar poza de buletin.

Anunțuri

3 răspunsuri »

  1. Pingback: 2008 Yong Pin Hao Spring Yiwu « 茶的空间

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s