Darjeeling Chamong Bio 2011

Standard

Ceai de duminica seara 🙂 Un Darjeeling, plantatia Chamong, cules in toamna lui 2011, 100% bio.

Frunzele sunt mici, usor rulate, miros usor a ciocolata si ceva „metalic”.

Folosesc setul meu de portelan „China Landscape”. 2 grame de ceai in gaiwanul de 100ml, apa la 95 grade, am inceput cu infuzii de 1 minut.

Ceaiul este foarte aromat, floral, cu o tenta de nuci. Spre final devine dulce, desi isi pierde din intensitate.

Am facut in total 5 infuzii. Frunzele arata bine, desi in bucati mici. Un ceai aromat si relaxant, potrivit pentru un sfarsit de zi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s