Am dorit ceva simplu, unde sa pot imbina ceaiul cu alte lucruri care sunt o parte din mine, indiferent ca sunt legate de ceai sau de mancare, sport, citit, meditatie, etc. Un loc in care pot sa ma regasesc, sa invat si sa perfectionez ceea ce a devenit un mod de viata si o cale spre a fi mai bun in fiecare zi.

Sunt satul de miile de blogurile pentru incepatori in ale ceaiului, toate avand acelasi continut si unde toata lumea invata pe toata lumea. Tot ce este prezentat aici este trecut prin filtrul propriu, are la baza experienta unui simplu incepator si este afectat de subiectivism. Astept oricand cu bucurie, prieteni, pasionati sau curiosi, pur si simplu sa bem un ceai.

Imi place sa zic ca fiecare ceai este mereu diferit fata de cel de ieri. Dar ca sa-l poti bea, mirosi, simti si intelege trebuie sa incepi, mai intai de toate, cu o ceasca goala.

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Buna sunt Adrian si apreciez ceaiul Puer si Oolong. Sunt deosebit de plăcut surprins de calitatea blogului tau (in privinta lumii ceaiului-eu asa o consider) si de pasiunea ta pentru ceai .Eu imi cumpar ceaiul de la cei de la Demers tea din Cluj pentru ca alti furnizori nu sunt in zona. Am ramas deosebit surprins si interesat de turtitele de puer si as dori sa te intreb daca pot comanda si eu prin tine (sau cand tu comanzi)o turtita de puer si un servici de ceai complet. Multumesc pentru sprijinul acordat.
    Multumesc.
    Email adigalaxy3@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s